5 cool apps

Hello svima, dobrodosli u moj novi post. 


Danas cu vam predstaviti 5 aplikacija koje ja često koristim i smatram da nisu toliko poznate. 







1. Snapseed

Ova aplikacija služi za uređivanje slika. Cula sam za nju i prije ali ju nisam koristila do sad i moram priznati da od sad sve slike uredujem upravo na ovoj aplikaciji. Ima puno vise mogucnosti oko uredivanja i najsitnijih detalja na fotografiji. Ako imate zivaca i vremena i ako zelite da vase slike budu profesionalnije i bolje preporucujem ovu app. 
























2. Chicisimo

Ovu aplikaciju sam isto slučajno otkrila i postala sam ovisna. Ukratko ću vam objasniti za što ona služi. Dakle, ova app služi za postavljanje vlastitih outfita ili pregledavanje tuđih. Posebna je po tom što vam pokaže trgovine gdje možete pronaći takav odjevni predmet, odnosno u kojoj je trgovini kupljeno. Isto tako vam pomaže da nađete odjeću i outfit prema boji, brendu, printu, trendu... Postoji i verzija za računala ako već ne možete da je skinete na  mobitel ----> Chicisimo 

























3. Eve

Također jedna jako korisna aplikacija. Možete pronaći makeup tutorijale sa korak po korak instrukcijama i razne prijedloge i trikove za lakše šminkanje. Također možete pretraživati makeup look za razne prigode. 





















4. Fit Girls Guide

Ovdje možete pronaći brze i efikasne vježbe za svakoga, bilo da ste početnik ili napredan u vježbanju. Imate i razne izazove po danima, to znači da svaki dan radite vježbe za različite dijelove tijela. Također na ovoj aplikaciji možete pronaći i zdrave recepte i jelovnik za cijeli tjedan. 



















































































5. ProCam 3

I zadnja aplikacija je na prvi pogled obična kamera ali kada pogledate malo bolje vidjet ćete koje sve mogućnosti ima. Idealna app za sve koji vole imati savršene, profesionalne fotografije na kojima se vide i najsitniji detalji. Ja sam ovu app skinula besplatno prije par mjeseci ali sada se nažalost plaća. 












Contact email: fabsanja@gmail.com







Share this:

CONVERSATION

12 komentari:

  1. Super post! Htjela sam instalirati zadnju aplikaciju ali sad se eto izgleda plaća :/ Nema veze, definitivino ću isprobati bar jednu od ovih aplikacija :*

    Vildana from Living Like V & Stalia Is BAE

    OdgovoriIzbriši
  2. Odlican post!Steta sto se ova zadnja app placa dobro bi mi dosla :(

    Predplatite se na moj blog,uzv.->funnyandrabbits.blogspot.ba

    OdgovoriIzbriši
  3. Imala sam Chicisimo, ali sam ga obrisala jer mi je trebalo više memorije za neke aplikacije, ali nije mi ništa posebno. Okej je sasvim. :)♥♥

    Pink Is My Soul

    OdgovoriIzbriši
  4. Odličan post,imala sam snapseed a ostale aplikacije nisam isprobavala :)

    https://thestarcoutner.blogspot.ba

    OdgovoriIzbriši
  5. Sve ove aplikacije su nove za mene, drago mi je sto nisi ponavljala klasicne aplikacije vec ove neobicne. Verovatno cu ih ovih dana isprobati. Super post!

    Smoothieglam.blogspot.com pogledaj i komentarisi, uclani se ako ti se svidi, pocinjem da pisem postove svakoga dana :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Koristan post, aplikacije su sve super i dobro predstavljene !
    Ako zelis pogledaj moj blog i učlani se uzvraćam → http://prvipostadress.blogspot.ba/

    OdgovoriIzbriši
  7. Super i veoma koristan post!Moram priznati da ni jednu od ovih aplikacija ne znam haha,ali čine mi se stvarno korisne!Imaš moj follow!

    Ako želiš pogledaj moj blog.
    http://bellafashiondiary.blogspot.ba/

    OdgovoriIzbriši
  8. Ove aplikacija su zaista odlične, uvek tražim neku novu za obradu slika pošto nijedna nije idealna i nema baš sve što želim. Inače, jesi li probala Prisma aplikaciju? Odlična je, stvarno stvara odlične efekte na slici! :)

    I želiš li možda da se pratimo? Ja sam tebe počela da pratim. :*


    http://couturecase.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  9. Excellent post dear! This is really useful!
    Would you like to follow each other? Follow me on GFC and Google+ and I'll follow you back!
    Blog ♡Reckless diary by Anya Dryagina♡
    My ♡Instagram♡

    OdgovoriIzbriši
  10. Ove aplikacije deluju jjako zanimljivo, moracu da ih probam :D
    http://thewhiteandgold.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  11. Ovako, pre sve odličan post. Prvi put sam na tvom blogu i oduševio me je. Jako mi se svidja tvoj stil pisanja a izgled bloga je neverovatan. Vidi se da blog pišeš iz hobija a ne za zaradu i za besplatne stvari. Danas takvih blogerki ima jako malo. Kad sam videla izgled bloga odmah sam se učlanila, pa bih volela da mi uzvratiš. Ako želiš posetiti moj blog i pročitati moj novi post, to možeš uraditi klikom ovde.

    OdgovoriIzbriši
  12. Divan post draga .
    Uradila sam wishlist . Ako te zanima pogledaj i ako ti se svidi moj blog zaprati me pa mi napisi komentar kako bih ti uzvratila :)

    http://herecomesajla.blogspot.ba/

    OdgovoriIzbriši