Favoriti srpnja | July favorites





Pozdrav, dobrodosli u moj novi post. Želim se zahvaliti na 50 pratitelja na blogu, hvala vam puno!

Završio je i srpanj pa sam odlucila pisati o nekim proizvodima koje sam najvise koristila ovaj mjesec i opcenito ovo ljeto.





Prvi favorit je ovaj essence piling gel. Preko ljeta se najviše posvetim čišćenju i njezi lica jer su vrućine, više se znojimo, više vremena provodimo vani, na moru i lice je izloženo svakakvim nečistoćama itd. Tako da svaki dan koristim ovaj piling, ujutro i navečer, kako bi temeljito očistila lice. Mogu reći da sam ovo sasvim slučajno kupila i tada sam mislila da mi neće biti od nikakve koristi, ali sam se prevarila. Riješila sam se problema sa prištićima i miteserima oko nosa. Stvarno mi se lice dosta pročistilo. Veliki lajk za ovaj piling :)










Zatim još nešto što obavezno koristim u njezi lica su maske. Trenutni favorit što se maski tiče mi je ova baleina. Lagano zateže kožu kad je nanosim ali to je normalno jer se skida tako što je morate doslovno guliti sa lica. Ove vrste maski su mi najdraže jer mi temeljito očiste pore na licu i uklone mrtve stanice kože, a ujedno su i hidratantne. Nakon ove maske mi lice bude baš mekano na dodir, čisto i sjajno. A cijena im je stvarno smiješna, 4 kn za ovo pakiranje koje možete koristiti za 6 nanošenja.











Nešto što koristim svakodnevno jeste i hidratantna krema za lice. Trenutno najviše koristim ovu Granier. Jako dobro njeguje kožu i brzo se upija. Miris kreme mi je također odličan.










Ovaj mjesec sam najviše koristila ovaj ruž. Radi se o Catrice ružu u nijansi 370 In a rosegarden. Nijansa je jako lijepa na usnama, tamnija nude roza. Nije matt, ima šljokica u sebi ali nisu nešto vidljive, vrlo je pigmentiran, ali postojanost nije bajna.











Zatim je tu i jedan parfem koji mi je definitivni favorit već 2 mjeseca. Riječ je o Bvlgari Omnia Amethyste parfemu koji mi je najdraži od svih parfema koje sam koristila. Miris je vrlo dugotrajan i doslovno cijeli dan ga osjetim. Baš je odličan za ljetne dane i noći.









I zadnja stvar u ovim favoritima su essence lakovi. Ova 2 laka sam najviše koristila. Ova roza je baš jarka boja pa je idealna za ljeto, ali i ova druga boja nije loša, kod nje mi se najviše sviđa što ima matt/satin finish i duže traje na noktima od roznog. 






Jeste li vi probale neke od ovih proizvoda? Komentirajte svoje mišljenje :)






Contact email: fabsanja@gmail.com






Share this:

, , , , ,

CONVERSATION

14 komentari:

  1. Koristim essence lakove za nokte i sjajni su.Takodje i Gargier-ovu kremu za lice :)

    Ako mozes,pogledaj moj prvi post,jer sam tek pocela sa blogovanjem,puno bi mi znacilo :)
    http://tamaraslifestyletips.blogspot.rs/

    OdgovoriIzbriši
  2. Ovi proizvodi deluju odlicno. Super post!
    Zapratila sam te, uzvrati ako zelis. ♥

    fashionholicyeahh.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  3. Lijep pozdrav draga! Imas odlican blog, ja sam ga sada zapazila! Neke od ovih stvarcica su i moji favoriti, kao essence lakici gel efekt i Bvlgari parfem i ja sam ga imala, super je!Ja sam te zapocela pratiti na GFC-u #54, bilo bi mi drago da uzvratis! Ostanimo u kontaktu i podrzavajmo se u ovom blogosvijetu!
    Pusa iz Italije,
    Sonia Verardo
    http://www.trenchcollection.com/

    OdgovoriIzbriši
  4. Prvi puta sam na tvom blogu i baš mi se sviđa! Odmah sam se učlanila, pa ako želiš možeš uzvratiti :)
    Isprobala sam jedino lak za nokte roza, a htjela bih od navedenih proizvoda ovu masku za lice. Jako mi se dopada, možda je čak danas kupim ako nađem vremena. Super post!

    http://catherinehere.blogspot.hr/

    OdgovoriIzbriši
  5. i colori degli smalti mi piacciono moltissimo

    OdgovoriIzbriši
  6. Odlican post!Nisam probala ove proizvode,ali sigurno hocu!

    Predplatite se na moj blog,uzv! -> funnyandrabbits.ba

    OdgovoriIzbriši
  7. Nijansa ruža je savršena! I ja obožavam essence satin finish lak- morala bi kupiti novog koliko sam ga istrošila :) xx Maja

    OdgovoriIzbriši
  8. Fantastičan post, odlični favoriti i fenomenalne fotke! Ja obožavam ove essence lakove. *-* ♥ Zaista si se potrudila oko ovog posta i to se vidi. :)

    Novi post -> innisall.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  9. Odlični favoriti. Ja koristim essence lakove za nokte već dugo i baš sam zadovoljna.
    Ako želiš, učlani se na moj blog, uzvratiću----> Fashion, Beauty and Style

    OdgovoriIzbriši
  10. Lepe stvarcice. Mnogo mi se svidja tvoj izgled bloga,jednostavno a lepo.♥
    Clan sam tvog bloga ako zelis uzvrati:
    aleksandrascorner.blogspot.ba

    OdgovoriIzbriši
  11. Super su ti favoriti i mnogo mi se sviđaju slike! :D

    itsnina23.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  12. Odličan post, Catrice ruž mi se jako sviđa. ♥

    http://mybeautyempire.blogspot.hr

    OdgovoriIzbriši
  13. Osim ovih lakova, nisam imala prilike da koristim bas ni jedan drugi proizvod, ali verujem tebi i tvom review-u, tako da bih mozda i trebala da nabavim neki od istih. Jako mi se dopala boja ovog ruza, bas je u mom stilu. Inace vrlo zanimljiv post, rkatak ali sadrzajan i kvalitetan sto je jako bitno.

    Posetite i moj blog: http://thestoryofagothic.blogspot.rs/

    OdgovoriIzbriši