Rosegal REVIEW




Pozdrav svima i dobrodošli u novi haul post!


Prosli tjedan su mi dosli paketi sa 3 sajta, jučer sam vam pokazala paketić od Zafula, a danas ću vam pokazati svoju narudžbu sa Rosegal sajta.


Naručila sam 2 seta četkica za šminkanje. Sa svim četkicama sam i više nego zadovoljna. Ne opadaju dlačice, brzo se suše nakon pranja i sve odlično obavljaju svoj posao.


Možete ih naručiti OVDJE










Možete ih naručiti OVDJE







Tu je jos i brushegg s kojim se lakse ciste cetkice za sminkanje. Probala sam ga vec par puta i moram priznati da je ovo odlicna stvarčica i jako praktična. Uvelike mi je olakšala i ubrzala proces pranja četkica.
Možete naručiti OVDJE










Zadnja stvar u ovom paketu je stik za konture i highlight. Bilo bi savršeno da je nijansa za konture malo hladnije boje jer ova nijansa je previse narančasta i ne izgleda prirodno na licu. Dio za highlighter je slabo pigmentiran ali recimo da je odličan za sve koji ne vole jaki highlight na licu.


Možete naručiti OVDJE








Kako vam se sviđaju stvari koje sam naručila? Jeste li vi ikad naručivali sa Rosegala?






Contact email: fabsanja@gmail.com






Share this:

,

CONVERSATION

4 komentari:

  1. Divan Haul! Sve stvari koje si uzela mi se sviđaju!♥ Nisam naručivala sa tog sajta ali po ovome što si nam pokazala dobro ću razmisliti o tome.♥
    http://marijasworldblogaddres.blogspot.rs/

    OdgovoriIzbriši
  2. Rosegal ima najbolje proizvode, a što se tiče kupovike nisam naručivala ništa sa tog sajta, ali redovno pratim taj sajt, njegove proizvode, cene i popuste.

    LifeInMyStyle | Morning routine - November edition

    OdgovoriIzbriši
  3. Predivne stvarcice. Jako dobar izbor, i ja bih narucila isto. Odlican post

    Gotičarka

    OdgovoriIzbriši
  4. Odličan post!
    Svrati; https://eniiway.blogspot.hr/

    OdgovoriIzbriši